Despre noi

MEGA NET este o companie care ofera solutii ”la cheie” atat pe partea de furnizare de echipamente de protectie la incendii cat si pe partea de consultanta pentru implementarea cu succes a proiectelor clientilor nostri. 

In plus, oferim servicii care sa conduca la mentinerea parametrilor instalatiilor prin incheierea de contracte de mentenanta privind instalatiile de stingere,avertizare si semnalizare la incendiu.

Treptat, in cei 20 ani de existenta, ne-am extins aria de competenta in domeniul sistemelor de detectie la incendiu si a sistemelor de stingere la incendiu.

Oferim consultanta, analiza de risc si instalare pentru o gama variata de servicii.

Oferim posibilitatea clientilor nostri de implementare a unor aplicatii complexe prin asigurarea unor echipamente fiabile, cu performante certificate in privinta protectiei la incendiu.

Acoperim o gama de activitati diverse, in special pentru piata industriala. Astfel, furnizam produse si servicii de montaj, punere in functiune si mentenanta periodica.

Proiecte finalizate:

Instalare de retele de hidranti exteriori, hidranti interiori, montaj de grupuri de pompare apa pentru incendii, montaj generatoare de curent si sisteme de iluminat de siguranta pentru hidranti interiori si evacuare de persoane.

Exemplificam cu proiecte privind instalarea de sisteme de stingere a incendiilor cu hidranti exteriori, hidranti interiori.

Avem colaborari cu companii din diverse domenii:

De asemenea, ne propunem sa promovam solutii de stingere a incendiilor moderne, un concept nou, cu agenti de stingere ecologici, cu performante garantate.