ARMANfire Chef
Echipament de stingere incendii pentru Bucatarii Profesionale
ARMANfire Chef este un concept modern, aliniat cerintelor impuse de noua clasa de stingere “ F” – pentru Echipamente de Catering – clasa asociata riscurilor de incendiu generate de o gama larga de uleiuri vegetale, grasimi vegetale sau animale cu care se lucreaza frecvent in bucatariile profesionale de gabarit din restaurante, hoteluri, pensiuni, cantine,…si unde exista si personal destul de numeros ce este expus zilnic acestor riscuri.
Componenta:
- Butelie de stocare agent de stingere;
- Sistem de descarcare al agentului;
- Tub Easy-Detect;
- Duze pentru descarcare agent.
Avantaje:
- 2 in 1 – Detectie si stingere intr-un singur echipament;
- Independenta in actionare (nu necesita legaturi electrice);
- Flexibilitate in configurare;
- Mentenenta periodica simpla si performanta garantata;
Pentru simplitatea operationala dar si pentru un grad inalt de performanta, sistemele dedicate pentru stingerea incendiilor din bucatarii au fost proiectate astfel incat sa ofere monitorizare 24 h / 7 zile intr-o forma independenta de factorul uman asigurand performante de tipul 2 in 1 si anume: Detectie si Stingere.
Actionarea Standard, tipica acestui sistem este Automata, de tip Pneumatic, pe principiul Presurizare – Depresurizare, eliminand astfel necesitatea de a fi conectat la o sursa de energie electrica.
Desi principiul de lucru este Automat, sistemul va fi intotdeauna insotit si de un Buton de actionare Manuala pentru a lasa deschisa alternativa de a fi actionat fie instant prin spargerea tubului fie prin actiunea umana, daca omul va fi cel care va sesiza mai devreme inceputul de incendiu…scopul fiind de a limita stopa incendiul si de a limita dezvoltarea acestuia.
