Sisteme Stingere Incendiu

Mega Net va ofera instalatii de stingere cu spuma, gaze inerte, cu apa pulverizata, cu pulbere, instalatii de stingere cu sprinklere, stingatoare si accesorii PSI, instalatii de detectie si alarmare la incendiu, proiectare si service instalatii, grupuri de pompare si motopompe portabile.

Cutie hidrant interior complet echipata

Dimensiuni: HXLXA/650x550x200mm / HxLxA

Material: tabla decapata DC01, cu grosime de 0.7 mm, laminata la rece, imbinata prin sudura in mediul protejat.

Descriere: Cutie hidrant cu un compartiment destinat echiparii, usa cu deschidere la 180⁰, cu suport furtun tip tambur, cu usa cu geam clar prins in cleme, incuietoare tip yala cu 2 chei.

Echipare:

  • Rola pentru furtun tip C, executie tambur rotativ din tabla decapata DC01, cu grosime de 0.7mm laminata la rece, pe care se infasoara furtunul.
  • Furtun tip C, DN 52, lungime 20 metri, culoare alb, cu racorduri tip C, executie conf . EN 14540:2007 avizat IGSU OMAI 88/2012
  • Robinet hidrant bronz GOLD DN52, PN 16 cu racord fix, conform ISO 5208 avizat IGSU OMAI 88/2012
  • Racord fix tip C52 avizat IGSU OMAI 88/2012
  • Teava de refulare DN 52 cu ajutaj de 12mm sau 13mm, pentru jet compact, pulverizat sau perdea de apa, debit min. 2.5 l/s avizat IGSU OMAI 88/2012

Hidrant Exterior Subteran

Utilizare: Se utilizeaza ca echipament de stingere a incendiilor, racordat la retelele de apa.

Montare: Montajul se face in pozitie verticala.

Descriere: Hidrantii subterani au corpul din fonta ductila GGG 40, si se livreaza atat ca piesa individuala, cat si ca set complet: hidrant subteran + cot cu picior + cutie de protectie stradala.

• Protectie la inghet prin golire completa dupa inchiderea hidrantului

• Corp monobloc din fonta ductila pentru DN80

• Tija din otel inoxidabil cu filet roluit si etansare tija cu O-ring

• Protectie impotriva impuritatilor cu ventil de etansare vulcanizat complet cu cauciuc EPDM

• Moment de actionare la deschiderea hidrantului 80 Nm; Moment de actionare la inchiderea hidrantului 250 Nm

• Toate elementele componente sunt protejate impotriva coroziunii

• Acoperire cu pulbere epoxidica cu grosimea de minim 250 microni conform PN-EN ISO12944-5:2009

• Rezistent la solutii de desinfectare (recomandata solutie de NaOCl)

• Racord gheara conform DIN 3221 “B” pentru DN 80 si “A” pentru DN 100 Deschidere partiala < 3 rotatii; deschidere completa dupa 8 rotatii • Presiune de lucru PN16

• Produs conform PN-EN 1074-1; 6:2002 si PN – EN 14384:2009 TYPE C; Flansa conform PN EN 1092-2:1999 presiune PN10 PN16

• Marcare produs conform PN-EN-19:2005; PN-EN-1074:2002

Furtun Hidrant Tip C cu racorduri

Furtun hidrant tip C 52mm 15bar 20m cu racorduri legate omologat de IGSU conform normativului EN 671-2, EN 14540 si introdus pe piata din Romania conform OMAI 88/2012

 

Destinatia produsului: Furtunul de refulare tip C se foloseste la transportul apei sau al amestecului spumant intre sursa si accesoriile de refulare, la utilajele de stins incendii tip HIDRANT.

Descriere: Furtunul de refulare este confectionat din material textil tesut din filament de poliester, termostabilizat si un strat interior de EPDM. Furtunurile se instaleaza la locurile de interventie fara indoiri si rasuciri si pe cat posibil in afara zonei incendiate. Contactul cu corpurile incandescente trebuie evitat. Trebuie sa se evite contactul furtunurilor cu obiecte ascutite precum si frecarea lor de sol, mai ales cand pe acesta se afla corpuri cu muchii ascutite.Furtunurile trecute peste scari si cele suspendate liber trebuie sa fie asigurate si echilibrate cu cleme sau suporti speciali. Nu este permisa trecerea vehicolelor peste furtunurile goale sau pline. Furtunurile trebuie ferite de contactul cu substante corozive si caustice, produse petroliere, gudroane.

Dimensiuni: – Diametrul interior = 50+0,5-0,5 mm – Lungime = 20 ml/rola

Depozitare: Furtunurile se depoziteaza in locuri special amenajate, numai in stare uscat

Pichet PSI complet echipat

Pichet PSI din tabla, vopsit in camp electrostatic cu suporti cange si suport rola furtun pompieri, echipat complet cu unelte psi, stingatoare, racorduri, furtun, teava refulare, kit reparatie furtune psi.

Contine urmatoarele componente: dulap metalic OL 37, suporti cange, 2 buc. cange PSI, ranga PSI, cheie hidrant, cheie racord ABC hotel, 2 lopeti PSI, 2 galeti PSI, topor-tarnacop PSI, rola furtun tip C 15 bar 20 m cu racorduri, teava refulare tip C cu racord, fasa tip C, fasa tip B, reductie B-C, 2 racorduri refulare tip C, stingator P6, stingator tip SM6.

Utilizare: Pichetul PSI echipare completa (panou, unelte PSI, furtun, stingatoare) este foarte util pentru protejarea la incendii incipiente la exteriorul cladirilor si nu numai.

Dimensiuni: Acest produs are urmatoarele dimensiuni: H = 1800 mm, h = 1730 mm, L = 725 mm, l = 400 mm, cupola = 840 x 540 mm.

Descriere: Acest model de pachet este realizat din tabla de otel de tip OL 37 STAS 92/624 – 80. Pe cutie sunt sudate 4 balamale pentru prinderea celor doua usi. Protectia sa anticoroziva este asigurata prin vopsire cu un strat de grund alchidic si doua straturi de email alchidic rosu care este foarte rezistent la intemperiile atmosferice. In interiorul pichetului se gaseste un suport pentru sustinerea uneltelor. La exterior, pachetul PSI echipare completa (panou, unelte PSI, furtun, stingatoare) este prevazut cu carlige utile pentru sustinerea cangelor.

Lada de nisip

Descriere: Lada de nisip este destinata pentru stocarea nisipului in zona punctelor de lucru cu mijloace de prima interventie necesare stingerii inceputurilor de incendii.  

Dimensiuni: L = 970; l = 480; H = 480; h = 440

Cheie Hidrant

Descriere: Cheie hidrant necesara pentru deschiderea si inchiderea hidrantilor subterani tip DN65, 80, 100.

Mufa interioara este triunghiulara

Culoare rosu sau negru

Grup Pompare

Grupuri de pompare pentru alimentarea hidrantilor,construite conform Normativului privind securitatea la incendiu a constructiilor – P118.

Sunt echipamente complete compuse din 2 sau 3 electropompe principale si eventual o electropompa pilot pentru mentinerea presiunii in instalatia de alimentare cu apa a hidrantilor exteriori si interiori.

Asigura pornirea automata in cascada a electropompelor in functie de cerinta de apa data de numarul hidrantilor pusi in functiune.Oprirea electropompelor se poate face doar manual,conform Normativului P118.

Debite cuprinse intre 20 si 500 mc/ora;presiuni de lucru cuprinse intre 2 si 20 de bari.

Grupuri Electrogene (Generatoare de curent)

Generatoare stationare in gama 12-200 KVA, diesel, cu diverse tipuri de motoare si alternatoare, cu si fara carcasa de insonorizare, cu pornire automata si diverse tipuri de automatizari.

Stingator P6 presurizat permanent cu pulbere 6kg si suport

Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

AGENTUL DE STINGERE – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

CARACTERISTICI TEHNICE GENERALE: Presiune de lucru: 14 bar; Presiune de proba: 25 bar; Control presiune: vizual pe manometru; Temperatura admisa : -20°C … + 60°C.

Motopompa Portabila

Motopompa portabila pompieri Vanguard Fire tip PSI 

Racord conectare rapida pentru absorbtie tip storz A; Racord conectare rapida pentru refulare tip storz 2B; Debit maxim 1400 L/min; Presiune maxima 20 bar cu 150l/min; Adancime maxima de absorbtie 9 m; Absorbtie fortata cu pompa de vaccum pentru amorsare rapida si fara efort; Motorizare benzina Vanguard USA 18CP; Rezervor combustibil 8.5l pentru min. 90 min; Pompa incendiu Hale Europe GP8/5; Pornire electrica la cheie sau pornire de urgenta tip demaror; Greutate max. 80 kg

Agrement CE EN 14466:2008, motopompe portabile pentru incendiu.

Accesorii incluse in pret: kit de sevice cu ulei Castrol Diesel, tub absorbtie DN100 tip A lungime 9 m, sorb cu supapa din metal tip A, cordita sorb, racorduri rapide de absorbtie, coliere de prindere, doua furtune de refulare 15 bar tip B 20m, teava refulare multifunctionala handfighter korus tip C si teava refulare fogfigher Korus cu robinet, chei de manevra , racorduri tip storz, proiector led pentru lucru pe timp de noapte.

Hidrant Portativ

Hidranti portativi – STAS 698 – 86 sunt utilizati pentru alimentarea cu apa, la presiunea de 10 bari, la stingerea incendiilor, precum si pentru alte necesitati. Racordarea hidrantilor portative se face la hidrantul subteran STAS 695 – 80, aceasta facandu – se prin rotirea lor spre stanga.

Hidrantii se executa in doua marimi: A, B.

Durata de serviciu este de min 10 ani.

Componenta: Cot simplu sau dublu; Corp tubular; Flansa cu manere; Piulita rac, cu urechi; Flansa etansare; Racord fix tip A, B STAS 701 – 74; Garnitura.

Lampa cu Acumulator

Indicator urgenta pentru hidrant cu acumulator 18-24 X 0,1W

Corp lampa din ABS rezistent la socuri; Buton de testare si verificare

Placa de baza cu ptrotectie la scurtcircuit si fluctuatii de tensiune; 18 – 24 leduri x 0,1W

Acumultator: 2x4V, 0.9 Ah, baterie acid

Autonomie: min. 3 ore – max. 7 ore

Timp incarcare: min. 12 ore –  max. 24 ore

Dimensiuni lampa: 322x78x51 mm

Alimentare: 220V AC,DC

Robinet Hidrant tip C

Descriere: Robinetii hidrant din bronz, se monteaza in cutiile hidrant si fac legatura intre alimentarea cu apa si furtunul de refulare.

Racordarea la reteaua de apa se face prin filet, iar la furtun prin prindere tip STORZ racord fix. 

Robinetii hidrant sunt de 2 tipuri: C (DN52) si D (DN25).