Termeni si conditii

 

Site-ul www.sistemeincendii.ro este proprietatea Mega Net S.R.L., numita in continuare “Mega Net S.R.L.”. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.sistemeincendii.ro.

Accesul si utilizarea site-ului www.sistemeincendii.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Mega Net S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

 

DREPTURI DE AUTOR SI MARCA

Oricare text sau imagine expuse pe acest site sunt protejate,conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Logoul Mega Net S.R.L. cat si oricare concept de imagine sau element grafic apartin in totalitate Mega Net S.R.L., fiind sub protectia legii drepturilor de autor. Folosirea acestora este permisa doar cu acordul Mega Net S.R.L..

Mega Net S.R.L. ofera acces liber la site-ul www.sistemeincendii.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Mega Net S.R.L. este marca a Mega Net S.R.L.. Exceptand in special permiterea cu acordul termenilor si coditiile care coduc acest site, orice utilizare a acestei marci este strict interzisa, fara consimtamandul scris. Toate numele, marcile sau siglele sunt proprietatea Mega Net S.R.L. si pot fi utilizate doar cu permisiunea scrisa a detinatorului.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de Mega Net S.R.L. sau de partenerii sai. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajati, colaboratori sau afiliati) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Mega Net S.R.L. sau partenerii sai. Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip foto, video sau audio, produse de catre Mega Net S.R.L. si expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Mega Net S.R.L. sau a clientilor sai.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Mega Net S.R.L. prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

REGULI DE UTILIZARE
Nu sunt permise: incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in retea prin orice mijloace; folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

 

DISPONIBILITATEA SERVICIILOR
Mega Net S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Mega Net S.R.L. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Mega Net S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela si proiectele.

 

UTILIZATI SITE-UL PE PROPRIA RASPUNDERE
Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propriul sau risc. Mega Net S.R.L. nu reprezinta si nici nu garanteaza in nici un fel urmatoarele: informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele; orice eroare de program va fi corectata; corectitudinea sau totalitatea informatiilor sau materialelor aflate in site, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice greseala sau lipsuri din continuturile site-ului (care poate include erori de editare sau/si greseli tehnice); prezenta sau absenta virusilor sau erorilor de calculator a partilor interesate care pot fi introduse sau atasate site-ului fara ca Mega Net S.R.L. a sti sau a incuviinta.

Imaginile si simularile de pe acest site sunt prezentate cu scop orientativ.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.sistemeincendii.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.